Εταιρικό Προφίλ

[image]

Αγαπητοί επισκέπτες/φίλοι,
Η
raba.gr , ιδρύθηκε το 2011 από ομάδα ανθρώπων έμπειρων στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων Β.Κ.ΚΑΖΑΝΑ που εδρεύει στην Λάρισα, βραβευμένου επι 3 συνεχόμενα έτη ως το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα

Η υφιστάμενη περίοδος αλλαγών στην τεχνολογία, ήταν αυτή που οδήγησε εμάς, τους ανθρώπους της εταιρίας, στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος διαφορετικού από τα άλλα.

Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους διαδικτυακούς μας φίλους, με όλους εσάς από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά σας, δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, ώστε να καταφέρουμε να γίνουμε η πρώτη επιλογή σας και στις ηλεκτρονικές αγορές.

Η raba.gr προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσίες, όπως παράδοση στον χώρο σας, σύνδεση της συσκευής σας και επίδειξη από τους έμπειρους ανθρώπους μας.

Με οικολογική συνείδηση εφαρμόζουμε την απόσυρση ηλεκτρικών συσκευών και δωρεάν παραλαβή της παλιάς σας συσκευής για ανακύκλωση.

Κυρίως όμως ξεχωρίζουμε για τις ασυναγώνιστες τιμές μας σε συνάρτηση με το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

[image]

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Raba.gr  

 

Επικοινωνία

  • Τηλ: 2410 531246
  • Fax: 2410 531245
  • email: sales@raba.gr
Skroutz.gr Partner