Καλωσήρθατε στο ανανεωμένο raba.gr! 2410531246Επικοινωνία

Σε επιλεγμένα προιόντα με την σήμανση "Δωρεάν Μεταφορικά" τα έξοδα αποστολής είνα δωρεάν και μόνο για αυτά τα επιλεγμένα προιόντα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει προιόντα με δωρεάν μεταφορικά και προιόντα με χρέωση μεταφορικών, τα μεταφορικά υπολογίζονται για κάθε προιόν ξεχωριστά.

Η μεταφορά Δωρέαν είναι μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αφορά παράδοση επι του πεζοδρομίου. Στις περιπτώσεις οπου χρειάζεται και δεύτερη μεταφορική για την παράδοση του προϊόντος εκεί που το δίκτυο μας δεν εξυπηρετεί άμμεσα την συγκεκριμένη περιοχή θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τις οποίες θα ενημερώνεστε απο εμάς με σποστολή e-mail ή τηλεφωνικά.

Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier )

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με ταχυμεταφορές Πόρτα Πόρτα Eλτά Courier. Η παράδοση γίνεται απο 1-5 μέρες . Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Ισχύει ο παρακάτω πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα:

Βάρος 0-2 κιλά 3 €
Βάρος 2-5 κιλά 4 €
Βάρος 5-10 κιλά 7 €
Βάρος 10-15 κιλά 10 €
Βάρος 15-20 κιλά 13 €
Βάρος 20-25 κιλά 20 €
Βάρος 25-30 κιλά 26 €

Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή , υπάρχει χρέωση 3€ για προιόντα έως ή σύνολο προιόντων εώς 30 κιλά.

Για συσκευές μεγάλου όγκου ( πχ. ψυγεία, κουζίνες, κτλ), η αποστολή γίνεται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας.

Επίσης, εάν υπάρχει επιβάρυνση για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωσή σας).

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Β. Αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Κατόπιν συνεννοήσεως σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου όπως Πλυντήρια Ρούχων, Ψυγεία- Ψυγειοκαταψύκτες, Κλιματιστικά κτλ

Η μεταφορά δεν περιλαμβάνει εγκατάσταση συσκευών ή μεταφορά σε όροφο. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου. Για μεταφορά του προϊόντος εντός του χώρου σας, ισχύουν επιπλέον τιμολογιακές χρεώσεις για τις οποίες ενημερώνεστε εφ' όσον το επιθυμείτε από εμάς, με αποστολή e-mail ή τηλεφωνικά.

Επιπλέον

Ο υπολογισμός κόστους μεταφορικών εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος καθώς και από την περιοχή αποστολής του. Το προβαλλόμενο κόστος μεταφορικών καθώς και τα προϊόντα με δωρεάν μεταφορικά, αφορά μόνο τις αποστολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλα αστικά κέντρα της Ηπειρωτικής Ελλάδας και όπου δεν απαιτούνται μεταφορτώσεις και συνεργασία παραπάνω από μια (1) μεταφορική εταιρία & πάντα για παράδοση στο πεζοδρόμιο.. Για την υπόλοιπη επικράτεια το τελικό κόστος των μεταφορικών μεταβάλλεται και ο πελάτης θα ενημερωθεί για το ακριβές κόστος από εμάς με την αποστολή email ή τηλεφωνικά.

Η Raba.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για τις περιπτώσεις αυτές, πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

Ενδεικτικά μερικές χρεώσεις για αποστολή ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ (ΑΣΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ) είναι:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ (ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ) ΧΡΕΩΣΗ
ΑΘΗΝΑ 25 €
ΔΡΑΜΑ 25 €
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20 €
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 20 €
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 30 €
ΚΙΛΚΙΣ 30 €
ΚΟΖΑΝΗ 30 €
ΛΑΡΙΣΑ 10 €
ΜΑΓΝΗΣΙΑ 20 €
ΞΑΝΘΗ 30 €
ΠΕΛΛΑ 30 €
ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ 30 €
ΣΕΡΡΕΣ 30 €
ΤΡΙΚΑΛΑ 20 €
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 45 €
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 45 €


Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή , υπάρχει χρέωση 5€ για προιόντα ή σύνολο προιόντων απο 31 κιλά και άνω.

Η raba.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.


Δες τι άλλο «παίζει» στο Raba.gr...

Τα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς με την εγγύηση των επίσημων Ελληνικών αντιπροσωπειών!!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΑΣ